Retail - Azolver
 • Gør det nemt at drive din virksomhed med moderne løsninger.

  Gør det nemt at drive din virksomhed med moderne løsninger.

Vælg din vertikal, eller se alle vores detailhandelsløsninger

 • XPOS-registre

  Kasseapparater af høj kvalitet er nødvendige for en effektiv checkout-proces. Vi tilbyder forskellige niveauer af slanke, moderne kassesystemer, der kører med en Intel® 7. generations I5-processor. Disse kasseapparater vil opfylde dine behov med fem års garanti og kundeservice 365 dage om året.

 • Kundeklub

  Det koster mindre at fastholde eksisterende kunder end hele tiden at tiltrække nye. Ved at oprette et loyalitetsprogram giver du dine kunder incitamenter til at fortsætte med at handle hos dig eller bruge dine tjenester. Send personlige produktanbefalinger, rabatter og bonuspoint på køb, når de tilmelder sig loyalitetsprogrammet.

 • Infoskærme

  Digitale skilte er den mest effektive, nemme at opdatere og visuelt tiltalende måde at formidle information til dine kunder på. Med vores cloud-baserede administrationsværktøj til digitale skilte kan du vise billeder, dokumenter, dato og klokkeslæt, videoer og meget mere på dine infoskærme.

 • Booking-system til kunder

  Sørg for, at tidsbestillingssystemet er nemt for dine kunder og medarbejdere. Vores bookingsystem giver dine frisører mulighed for at oprette deres skemaer og servicetilgængelighed, hvilket maksimerer antallet af tilgængelige aftaler pr. dag. Kunderne kan nemt planlægge aftaler via din hjemmeside eller mobilapp og modtage vigtige opdateringer fra dig via SMS.

 • Digitale hyldeforkanter

  Varedeklarationer af papir hører fortiden til. Digitale merchandise labels er nemmere at opdatere og kan ændres så ofte som nødvendigt ved hjælp af en computer, håndholdt terminal eller mobilapp. De er mere visuelt tiltalende, tager kortere tid at skifte og er meget mere miljøvenlige.

 • Selvbetjening

  Det er vigtigt for et selvbetjeningssystem i detailhandlen at skabe et jævnt kundeflow, så medarbejderne kan udføre andre opgaver i butikken. Azolver giver dig et pladsbesparende kasseområde komplet med en kortbetalingsterminal, der er nem at integrere, og en smart vægt til forebyggelse af tyveri.

 • Sporing af aktiver

  Det kan være kompliceret at holde styr på aktiver og forsendelser, men vi har en løsning. Vi bruger et elektronisk dataudvekslingssystem, kendt som EDI, der giver en papirløs udveksling af dokumenter mellem forretningspartnere. Dette system giver detaljerede sporingsoplysninger, beregner nøjagtigt forsendelsespriser og er kompatibelt med de fleste printere.

 • Webbutik

  At opbygge en online tilstedeværelse for din butik tiltrækker flere kunder og øger salget. Vores system til administration af onlinebutikker tilbyder flere serviceniveauer, fleksible priser, lager- og prisstyring, designtilpasning og meget mere.

Contact us

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.