DM300 – DM400

Installaton af maskinen.

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på tasten ”Portokøb”
2. Tryk på tasten ”Check PBP-Balance” Maskinen forbinder til datacentret, og efter nogle sekunder vil du se et nyt skærmbillede med ”PBP Balance”
3. Tryk på tasten ”Fortsæt”
4. Skærmen viser nu “Downloader Opdateringer”
5. Når skærmen viser “Systemopdatering færdig”, tryk på “Fortsæt”

Maskinen installerer herefter de nye portotakster og vil være klar til brug.

Hvordan du sletter et job:

1. Tryk på “Menu”
2. Tryk på “Side ned”, og vælg ”Memory funktioner”
3. Tryk “Side ned” og vælg ”Slet memory”. Skærmen viser alle memories
4. Vælg den memory du ønsker at slette
5. I skærmen ”Bekræft slet”, vælg ”Ja”. Hukommelsen bliver slettet. Du vender tilbage til menuen Memory funktioner
6. Tryk “Hjem” for at vende tilbage til startskærmen

Opret et nyt job:

1. Foretag de relevante indstillinger på maskinen (f.eks. ingen reklame, en bestemt portoværdi, en bestemt konto osv.), som memory skal indeholde
2. “Menu”
3. Tryk “Side ned” og vælg ”Memory funktioner”
4. Vælg ”Oprette ny brugerbaseret memory”
5. Systemet beder om navnet på denne memory. Indtast memory navnet. Den kan indeholde sytten alfanumeriske tegn. Når du er færdig vælg ”OK”
6. Du bliver bedt om at bekræfte at alle de aktuelle indstillinger er korrekte
7. Tryk ”OK” alle værdier bliver gemt
8. Tryk “Hjem” når du er færdig, for at vende tilbage til startskærmen