Dokumentarkiv

Her finder du links til opdateringer og informationer, der understøtter vores produkter. Find den dokumentation, du leder efter, og download hvad du har brug for. Hvis du ikke finder det, du leder efter, kontakt os, så hjælper vi dig yderligere.

Drivers og software

PC Meter Connect
Med PC Meter Connect kan du nemt forbinde din DM50 og DM100 frankeringsmaskine til internettet via en pc. Derefter kan du opkræve porto, hente nye porto satser, reklameglister og opgraderinger hurtigt og nemt via internettet i stedet for via et analogt stik. Derudover kan du opsige et abonnement, hvis kun frankeringsmaskinen er forbundet til denne linje. Her kan du spare både tid og penge!

Vigtigt!
Den nye software kan kun bruges, hvis din DM50 eller DM100 tilsluttes direkte til pc’en via et USB-kabel. Dette link er meget enkelt og forklaret detaljeret i brugervejledningen.

Følg linkene til den nemme installation og en mere overkommelig og problemfri fremtid:

PC Meter Connect brugervejledning

PC Meter Connect software

PB Remote

PB Remote giver vores serviceafdeling mulighed for at give din virksomhed hurtigere service til problemer. Softwaren giver os mulighed for at yde fjernsupport direkte fra kontoret ved at lade dig overtage computeren og finde problemet nemt og hurtigt. Det fungerer som følger:

Du downloader softwaren og starter den
Du får en kode, du giver til teknikeren / supportpersonale hos Pitney Bowes Norge AS
Vores repræsentant vil så kunne oprette forbindelse til deres computer og finde fejlen
Denne software er helt sikker og kan bruges til support, opgraderinger, fejlrettelser og træning.

Download PB Remote

Tilbehørsdokumenter

Download velkomstbrev ved at trykke på PDF-ikonet til højre.

Download ValueMAX Forsikrings dokument ved at trykke på PDF-ikonet til højre.