DM90i Frankeringsmaskin

Logo og reklametryk

Teknisk support.

Logo og reklametryk

Din nye frankeringsmaskin kan udskrive en salgsfremmende besked eller firmalogo på konvolutten, mens du frankerer den.

Konvolutten du sender er nok det første, en modtager oplyser, og med et reklameprint kan du nemt få din opmærksomhed på din forretning. Logo eller reklametekst er trykt på feltet til venstre for frimærket. Du er velkommen til at bruge dette felt til forskellige meddelelser som “God jul”, “God påske”, reklametekst, billeder osv.

1. Vælg standardlogoet
Vælg en af vores standardmeddelelser, der findes i maskinen (Glædelig jul mv.). Se “Valg / ændring af reklameudskrivning”

2. Opret et logo selv
Du kan selv lave et logo, eller vi kan hjælpe dig. Gå til Min side og opret dit eget logo gratis for nye kunder og eksisterende kunder, der køber ny maskine. Leveringstid ca. 5 dage. Så gå til “Download logo”.

Reklame tekst eller virksomhedens eget logo er en simpel og billig måde at profilere på.

Download logo

Bemærk: Brug din almindelige datacenterforbindelse til opladningscentret for at downloade dit logo.

Tryk én gang på “Menu”.
Tryk to gange på siden nede ▼ og vælg “Connect – charging center”.
Vælg skærmmeddelelsen “Upload / Download”.
Følg vejledningen på skærmen. Meddelelser og instruktioner afhænger af din forbindelse til opladningscentret – PC eller analog linje.

Velg et logo

Tryk på knappen “Stempelmenu”
Vælg skærmmeddelelsen “Only rack. og tekst “
Vælg skærmen besked “Vælg en annonce”.
Brug siden ned ▼ – / side op ▲ tasterne for at rulle op og ned og vælg reklame.
Afslut med OK.

Udskriv logo

Tryk en gang på “Stamping Menu”
Vælg skærmmeddelelsen “Only rack. og tekst “. Meddelelsen “Logout” -skærm efterfulgt af et nummer eller en tekst vises. Vælg tekstbeskeden.
Vælg skærmens besked “Vælg et logo”.
Vælg det logo, du ønsker.
Indsæt en konvolut eller etiket. Logoet er trykt.
Tryk på HOME for at afslutte.