Info om nye porto takster:

Den 1. januar 2020 ændrer Post Nord portotaksterne!

Jeres Pitney Bowes frankeringsmaskine skal derfor opdateres med de nye takster.

For maskintyperne DM50 (K7F5), DM100 (PRF5), DM300/400 (G9F5) og Connect+ er taksterne klar til download på maskinen medio decemberDette sker automatisk, når maskinen tilsluttes datacentret, hvis du vælger ja til opdatering. Taksterne ligger herefter i dvale på maskinen, og skal først aktiveres den 1. januar 2020 ved at genstarte maskinen. Ved genstart menes frakobling af strømstikket i 10 sekunder. Dette gælder ikke for Connect+.

Såfremt du har sagt nej til opdateringer, når du sædvanligvis tilslutter maskinen i slutningen af måneden, skal du manuelt downloade de nye portotakster. Vejledning i manuel opdatering finder du ved at klikke på linket på denne side.

VIGTIGT!

Vær opmærksom på, at det til enhver tid er jeres ansvar at teste og tilse, at de korrekte portotakster er tilgængelige på frankeringsmaskinen.Test: Et Standard Brev skal koste kr. 8,50

Portoændringer

Velkommen til vores hjemmeside for portoopdatering. Find svar på dine spørgsmål, eller få oplysninger om, hvordan du opdaterer din frankeringsmaskine. Følg de relevante link for mere information.

Links til instruktioner:

Nye Portotabeller

Hvad skal du gøre?

Jeg har ikke frankeringsmaskine

Nye Portotabeller

Hvad er nye portotabeller? Den 1. januar 2020 gennefører Post Nord en pris og vilkårsændring for hvisse tjenester. For at jeres frankeringsmaskine altid frankerer med korrekt porto er det nødvendigt at opdatere maskinen med de nye portotabeller for at undgå ekstra omkostninger.

Sådan gør du:

1. De nye portotakster er klar til download senest den 20. december 2019, og kan uden problemer downloades direkte. De nye takster vil herefter ligge i dvale frem til 1. januar 2020 hvor de bliver aktiveret automatisk.

2. Da Post Nord ændrer visse kategorier kan det påvirke de eksisterende arbejdsprogrammer.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til vores Tekniske Support på telefon 70 221 223.

Alle priser er inklusive moms.

Det lønner sig at bruge en frankeringsmaskine, hvær gang du genopfylder din frankeringskonto plusser Post Nord automatisk 20% over i af det indbetalte beløb.

Hvad skal du gøre

Vejledning i manuel download af portotakster

Vi gør opmærksom på, at det til enhver tid er jeres ansvar at teste og tilse, at de korrekte portotakster er tilgængelige på frankeringsmaskinen.

Sådan gør du:

1. De nye portotakster er klar til download medio december 2019, og kan uden problemer downloades direkte.
  2. Da Post Nord ændrer visse porto kategorier skal memory også gemmes på ny.

DM50 / DM55 / DM60

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på tasten ”Porto
  2. Tryk på tasten ”Pil Ned” 2 gange til du ser ”Kontrol. Beløb til Download
  3. Tryk på tasten ”Ja
  4. Maskinen ringer nu op til datacentret
  5. Når beløb vises tryk herefter på tasten ”Ja
  6. Tryk herefter ”Nej” til ”Påfyld porto

Maskinen installerer nu de nye portotakster, der herefter vil være klar til brug.

Gem ny standard memory:

1. Tryk på tasten ”Art
  2. Tryk på ”Pil Ned” og find den brev type du vil have som standard
  3. Tryk på tasten ”Ja
  4. Når maskinen viser ”Vælg service: 0. Ingen” tryk på tasten ”Ja
  5. Tryk på tasten ”Menu
  6. Tryk på tasten ”Pil Op” til du ser ”Ændre opsætning?
  7. Tryk på tasten ”Ja
  8. Tryk på tasten ”Pil Ned” til du ser ”Brug standard opsætning?
  9. Tryk på tasten ”Ja
  10. Hvis maskinen spørger om ”Slå memory TIL” tryk på tasten ”Ja” ellers gå til næste punkt
  11. Tryk på tasten ”Pil Ned” til du ser ”Gem ny memory?
  12. Tryk på tasten ”Ja
  13. Når maskinen viser ”Gen.g.opst.der skal lagres?” tryk på tasten ”Ja
  14. Maskinen vil vise den ”Art” du tidligere valgte. Tryk på tasten ”Ja
  15. Tryk på tasten ”Ja” for at bekræfte og din memory bliver nu gemt
  16. Tryk på tasten ”Nej” 2 gange for at komme tilbage til forsiden.

DM90i / DM100 / DM125i / DM175i / DM200i

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på tasten ”Portokøb”
  2. Tryk på tasten ”Tjek PBP-Balance”
  3. Maskinen ringer op til Datacentret, og efter nogle sekunder vil du se et nyt skærmbillede med ”PBP Saldo”
  4. Tryk på tasten ”Nej” for ikke at tilføje porto
  5. Skærmen viser nu ””OPDAT. NØDVENDIG”
  6. Tryk på tasten ud for ”Hent opdateringer nu”
  7. Maskinen installerer herefter de nye portotakster
  8. Når “Takster installeret! NYE TAKST. DOWNLOADED VELLYKK.INSTALLER.”, så tryk “Fortsæt”

Maskinen installerer nu de nye portotakster, der herefter vil være klar til brug.

Hvordan du sletter et job:

1. Tryk på “Brugerbaseret memory
  2. Tryk på ”Side ned”, og vælg ”Slet memory”. Displayet viser alle memory
  3. Vælg en memory ad gangen
  4. Tryk på ”Ja/Enter”, når du bliver bedt om at bekræfte. Derefter er memory slettet
  5. Systemet bekræfter, at memory er blevet slettet. Vælg ”Fortsæt”. Du vil vende tilbage til menuen “Brugerbaseret memory
  6. Tryk på tasten “Hjem” for at vende tilbage til startskærmen når du er færdig

Opret et nyt job:

1. Foretag de relevante indstillinger på maskinen (f.eks. ingen reklame, en bestemt portoværdi, en bestemt konto osv.), som memory skal indeholde.
  2. Tryk på “Brugerbaseret memory“.
  3. Vælg ”Definere brugerbaseret memory”.
  4. Du bliver spurgt om alle de aktuelle værdier er korrekte. Følg anvisningerne på skærmen.
  5. Tryk ”OK” for at gemme den nye memory.

DM300c/ DM400c

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på tasten ”Portokøb”
  2. Tryk på tasten ”Check PBP-Balance” Maskinen forbinder til datacentret, og efter nogle sekunder vil du se et nyt skærmbillede med ”PBP Balance
  3. Tryk på tasten ”Fortsæt”
  4. Skærmen viser nu “Downloader Opdateringer”
  5. Når skærmen viser “Systemopdatering færdig”, tryk på “Fortsæt”

Maskinen installerer herefter de nye portotakster og vil være klar til brug.

Hvordan du sletter et job:

1. Tryk på “Menu
  2. Tryk på “Side ned“, og vælg ”Memory funktioner
  3. Tryk “Side ned” og vælg ”Slet memory”. Skærmen viser alle memories
  4. Vælg den memory du ønsker at slette
  5. I skærmen ”Bekræft slet”, vælg ”Ja”. Hukommelsen bliver slettet. Du vender tilbage til menuen Memory funktioner
  6. Tryk “Hjem” for at vende tilbage til startskærmen

Opret et nyt job:

1. Foretag de relevante indstillinger på maskinen (f.eks. ingen reklame, en bestemt portoværdi, en bestemt konto osv.), som memory skal indeholde
  2. Menu
  3. Tryk “Side ned” og vælg ”Memory funktioner”
  4. Vælg ”Oprette ny brugerbaseret memory
  5. Systemet beder om navnet på denne memory. Indtast memory navnet. Den kan indeholde sytten alfanumeriske tegn. Når du er færdig vælg ”OK
  6. Du bliver bedt om at bekræfte at alle de aktuelle indstillinger er korrekte
  7. Tryk ”OK” alle værdier bliver gemt
  8. Tryk “Hjem” når du er færdig, for at vende tilbage til startskærmen

Connect+ 500W/1000/2000/3000

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på “Huset” i øverste venstre hjørne
  2. Tryk på ikonet “Takster/Opdateringer” på Hjemskærmen
  3. Ikonet lyser gult når der er opdateringer til maskinen
  4. Tryk på “Download” for at hente de nye opdateringer
  5. I pop Up billedet skal du trykke på “Installer nu”

Taksterne er nu installeret, og du kan genstarte maskinen.

Ændring af Standard Job

1. Tryk på “huset” i øverste venstre hjørne
  2. Tryk på ikonet ”Frankere Post”
  3. Tryk på “Art” og vælg de indstillinger du gerne vil have som standard job
  4. Tryk på ”Gem som…”
  5. Hvis navnet på jobbet er korrekt trykker du på ”OK”
  6. Tryk derefter ”OK” til at erstatte jobbet

Ændrede du navnet på jobbet skal du gentage nedenstående for at det bliver sat som standard job

1. Tryk på “huset” i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på ikonet ”Job”
  3. Vælg dit “ny oprettede job”
  4. Tryk på “Indstillinger” nederst i venstre hjørne
  5. Tryk på ”Gør dette Job til standardjobbet”

Dit nye job er nu gemt som standard job.

Information angående opkobling (DM110i – DM400c)

Hvis din maskine kalder op via LAN (Internet), er det nødvendigt, at port 20 og 21 er åbne indefra og ud i firewall’en samt, at disse porte kører 0072 ”Aktiv FTP”. Hvis det ikke er muligt, skal taksterne downloades til maskinen via en alternativ linje.

Oplever du problemer ved download af de nye portotakster, og jeres opkaldsløsning er digital, bedes du sikre, at følgende porte er åbne i jeres firewall: TCP port 80 (http), UDP port 53 (dns), TCP port 20,21 (aktiv FTP) og TCP port 443 (https).

Du skal ligeledes sørge for, at følgende filer har adgang gennem jeres firewall: .dcz, .zmd, .gar, .rmz, .bin, og gau, samt at du kan tilgå URL adresserne: dlsdlp1a.pb.com og dlsdlp1b.pb.com.

Jeg har ikke frankeringsmaskine

Med en frankeringsmaskine har du altid tilgængelig porto, og den integrerede vægt sørger for at minimere fejlfrankering. Vi dækker ethvert frankeringsbehov med det bredeste produktsortiment på det danske marked.

Fleksibilitet, stabilitet og IntelliLink™ teknologi er 3 parametre, blandt mange, der er med til at gøre model DM90i til en særdeles velegnet maskine til mindre virksomheder, der har behov for en enkel frankeringsløsning. De nyeste digitale teknikker sikrer at maskinen er lydsvag og effektiv. Download porto, døgnet rundt via internettet eller en analog linie.

Brugervenligt display

Display og taster er på dansk og samlet på en måde, der gør frankeringsmaskinen meget brugervenlig.

Arbejdsprogram

Du kan have et arbejdsprogram indeholdende de 20 mest anvendte funktioner. Det minimerer antal af tastetryk, samtidig med at det mindsker risikoen for fejl.

Kuverten som reklamesøjle

Brug kuverten til reklamebudskaber eller anden nyttig kundeinformation. Du kan gøre det hele selv, og lagre op til 20 forskellige tekster.

Du kan spare 1,10 kr. pr. breve ved at benytte frankeringsmaskine.

Er dette interessant?

Ring til os på telefon +45 70 221 223 eller send en e-mail til [email protected], hvis du har andre forespørgsler.

Ja tak, jeg ønsker at bestille nu

Kontakt Os