Portoændringer

Velkommen til vores hjemmeside for portoopdatering. Find svar på dine spørgsmål, eller få oplysninger om, hvordan du opdaterer din frankeringsmaskine. Følg de relevante link for mere information.

Nye portotabeller

Den 1. Januar 2019 gennemfører Post Nord en pris- og vilkårsændring for visse tjenester. For at jeres frankeringsmaskine altid frankerer med korrekt porto, er det nødvendigt at opdatere maskinen med de nye portotabeller.

For at undgå strafporto og ekstra omkostninger fra Post Nord, er det vigtigt at I opdaterer maskinen.

Sådan gør du:

1. De nye portotakster er klar til download senest den 20. december 2018, og kan uden problemer downloades direkte. De nye takster vil herefter ligge i dvale frem til 1. januar 2019 hvor de bliver aktiveret automatisk.

2. Da Post Nord ændrer visse kategorier kan det påvirke de eksisterende arbejdsprogrammer.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til vores Tekniske Support på telefon 70 221 223.

Alle priser er inklusive mva.

Du kan laste ned fullstendig oversikt over endringene her.
Det lønner seg å bruke frankeringsmaskin. Hver gang du fyller din frankeringskonto plusser Posten automatisk på 20 % bonus av innbetalt beløp.

Hvad du skal gøre

Vejledning for manuel download af portotakster

Vi gør opmærksom på, at det til enhver tid er jeres ansvar at teste og tilse, at de korrekte portotakster er tilgængelige på frankeringsmaskinen.

Sådan gør du:

1. De nye portotakster er klar til download senest den 07. december 2018, og kan uden problemer downloades direkte. De nye takster vil herefter ligge i dvale frem til 1. januar 2019 hvor de bliver aktiveret automatisk.

2. Da Post Nord ændrer visse kategorier kan det påvirke de eksisterende arbejdsprogrammer.

DM50

DM50

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

Tilslut maskinen til WiFi/Lan eller via et USB stik til computeren.

1. Tryk på tasten ”Porto”
  2. Tryk på tasten ”Pil Ned” 2 gange til du ser ”Kontrol. Beløb til Download”
  3. Tryk på tasten ”Ja”
  4. Maskinen ringer nu op til datacenteret
  5. Når beløb vises tryk herefter på tasten ”Ja”
  6. Tryk herefter ”Nej” til ”Påfyld porto”

Maskinen installerer nu de nye portotakster, der herefter vil være klar til brug.

DM90i/ DM125i/ DM175i/ DM200i/ DM220i

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

Tilslut frankeringsmaskinen til netværket via en LAN-adapter.

1. Tryk på tasten ”Portokøb”
  2. Tryk på tasten ”Tjek PBP-Balance”
  3. Maskinen ringer op til Datacentret, og efter nogle sekunder vil du se et nyt skærmbillede med ”PBP Saldo”
  4. Tryk på tasten ”Nej” for ikke at tilføje porto
  5. Skærmen viser nu ””OPDAT. NØDVENDIG”
  6. Tryk på tasten ud for ”Hent opdateringer nu”
  7. Maskinen installerer herefter de nye portotakster
  8. Når “Takster installeret! NYE TAKST. DOWNLOADED VELLYKK.INSTALLER.”, så tryk “Fortsæt”

Taksterne til denne model kan først hentes ned den 1/9. Så i skal sikre jer at den er opdateret inden i tager den i brug i September.

DM100 (P7F5)

Kontakt salgskonsulent

DM300c/ DM400c

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

Tilslut frankeringsmaskinen til netværket via en LAN-adapter.

1. Tryk på tasten ”Portokøb”, se bort fra hvad der står på skærmen
  2. Tryk på tasten ”Check PBP-Balance” Maskinen ringer op til datacentret, og efter nogle sekunder vil du se et nyt skærmbillede med ”PBP Balance”
  3. Tryk på tasten ”Fortsæt”
  4. Skærmen viser nu “Downloader Opdateringer”
  5. Når skærmen viser “Systemopdatering færdig”, tryk for “Fortsæt”

Maskinen installerer herefter de nye portotakster og vil være klar til brug.

DM550 – DM1000

Kontakt salgskonsulent

Connect+ 500W/1000/2000/3000

Sådan opdateres maskinen med de nye portotakster:

1. Tryk på “Huset” i øverste venstre hjørne
  2. Tryk på ikonet “Takster/Opdateringer” på Hjemskærmen
  3. Ikonet lyser også gult når der er opdateringer til maskinen
  4. Tryk på “Download” for at hente de nye opdateringer
  5. I pop Up billedet skal du trykke på “Installer nu”

Taksterne er nu installeret, og du kan genstarte maskinen.

Specielt ved digital opkobling (DM110i – DM400c)

Hvis din maskine kalder op via LAN (Internet), er det nødvendigt, at port 20 og 21 er åbne indefra og ud i firewall’en samt, at disse porte kører 0072 ”Aktiv FTP”. Hvis det ikke er muligt, skal taksterne downloades til maskinen via en analog PSTN telefonlinje.

Oplever du problemer ved download af de nye portotakster, og jeres opkaldsløsning er digital, bedes du sikre, at følgende porte er åbne i jeres firewall: TCP port 80 (http), UDP port 53 (dns), TCP port 20,21 (aktiv FTP) og TCP port 443 (https).

Du skal ligeledes sørge for, at følgende filer har adgang gennem jeres firewall: .dcz, .zmd, .gar, .rmz, .bin, og gau, samt at du kan tilgå URL adresserne: dlsdlp1a.pb.com og dlsdlp1b.pb.com.

Jeg har ikke frankeringsmaskine

Jeg har ikke frankeringsmaskine

Med en frankeringsmaskine har du altid tilgængelig porto, og den integrerede vægt sørger for at minimere fejlfrankering. Vi dækker ethvert frankeringsbehov med det bredeste produktsortiment på det danske marked.

Fleksibilitet, stabilitet og IntelliLink™ teknologi er 3 parametre, blandt mange, der er med til at gøre model DM90i til en særdeles velegnet maskine til mindre virksomheder, der har behov for en enkel frankeringsløsning. De nyeste digitale teknikker sikrer at maskinen er lydsvag og effektiv. Download porto, døgnet rundt via internettet eller en analog linie.

Brugervenligt display

Display og taster er på dansk og samlet på en måde, der gør frankeringsmaskinen meget brugervenlig.

Arbejdsprogram

Du kan have et arbejdsprogram indeholdende de 20 mest anvendte funktioner. Det minimerer antal af tastetryk, samtidig med at det mindsker risikoen for fejl.

Kuverten som reklamesøjle

Brug kuverten til reklamebudskaber eller anden nyttig kundeinformation. Du kan gøre det hele selv, og lagre op til 20 forskellige tekster.

Du kan spare 1,10 kr. pr. breve ved at benytte frankeringsmaskine.

Er dette interessant?

Ring til os på telefon +45 70 221 223 eller send en e-mail til [email protected], hvis du har andre forespørgsler.

Ja takk, jeg ønsker å bestille nå!

Kontakt Os